Υλικά 250 γρ. ζυμαρικά της επιλογής σας 4 φιλέτα σολομού (χωρίς πέτσα) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι αμυγδάλου 1 1/2 φλ. τσαγιού γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη 2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη Αλάτι/πιπέρι (ανάλογα με τη γεύση) Εκτέλεση Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες, σουρώστε και αφήστε τα στην άκρη. Αλατοπιπερώστε τα φιλέτα σολομού και μαγειρέψτε τα με 1 κουταλιά της σούπας λάδι σε μέτρια φωτιά, για περίπου 4-6 λεπτά από κάθε πλευρά. Όσο ο σολομός ψήνεται, ανακατέψτε το γάλα αμυγδάλου, τη σκόνη σκόρδου και το αλάτι/πιπέρι μέχρι να αποκτήσετε ένα λείο μείγμα. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε το αλεύρι αμυγδάλου και χτυπήστε με το σύρμα για να δημιουργήσετε μια πάστα. Προσθέστε το μείγμα με το γάλα αμυγδάλου και ανακατέψτε με το σύρμα, αφήνοντας να σιγοβράσει. Συνεχίστε να σιγοβράζετε και να χτυπάτε συνεχώς με το σύρμα για περίπου 7-10 λεπτά, καθώς η σάλτσα ζεσταίνεται, μειώνεται και πήζει. Αποσύρετε από […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.